DATACATION
Dedicated to Data

NL | EN

ONS TEAM

Ralf Zoetekouw

Studie achtergrond: BSc & MSc Econometrics & Operations Research

Talenten: Waarde uit data halen, de vertaalslag maken tussen de bedrijfsuitdagingen en de bijbehorende data.

Dedicated to data: Van jongs af aan begon ik al met het bijhouden van mijn tennis- en voetbalstatistieken in een boekje. Deze passie voor data zette zich een aantal jaar later voort door deze statistieken in Excel in te voeren en te analyseren. Ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn werk kan maken!

Project met de meeste impact: Een model gemaakt voor het sociaal domein dat voorspelt welke huishoudens over twee jaar een grote kans hebben om in aanmerking te komen financiële hulp. Op deze manier worden deze huishoudens preventief geholpen en worden kosten bespaard. 

"Intellectuals solve problems; geniuses prevent them"

Ricardo van der Aa

Studie achtergrond: BSc Applied Mathematics, MSc Data Science and Artificial Intelligence

Talenten: Artificial Intelligence implementatie (Python, R), Data visualisation (PowerBI), Process mining (Disco, ProM), Datawarehousing (SQL).

Dedicated to data: Wij willen bedrijven écht verder helpen. Samen de stap maken naar een data gedreven samenleving, waar beslissingen gemaakt worden op basis van intuïtie en kwantitatieve kennis. Laten we elkaar de toekomst in helpen!

Project met de grootste impact: Het visualiseren van de cycle tijden van operaties in een productielijn waardoor we de bottleneck in het proces konden identificeren. Dit heeft bijgedragen aan het besluit tot een investering van miljoenen aan nieuwe machines om de bottleneck in het proces te verhelpen.

"Feel the power of data!"

 

Bart Cleijsen

Studie achtergrond: BSc Economics and Business Economics.

Talenten: De combinatie van mijn economische achtergrond en het overzichtelijk in kaart brengen van de data in PowerBI.

Dedicated to data: Zorgen dat bedrijven overzicht hebben in hun essentiële data in PowerBI zodat er eenvoudig en snel naar gehandeld kan worden.

Waarom ik bij Datacation werk: Ik krijg veel verantwoordelijkheden en kan veel leren in een dynamisch team!

""You don't have to see the whole staircase, just take the first step"!"


 
 
 
E-mailen
Bellen