DATACATION
Dedicated to Data

NL | EN


PRIIPs EID
Bent u beheerder van een beleggingsinstelling en biedt u deelnemingsrechten aan? Het is belangrijk dat u dan aan de juiste Europese wet- en regelgeving voldoet. 

Met ingang van 1 januari 2018 vereist de Europese Unie namelijk dat beleggingsfondsen die 'verpakte retailbeleggingsproducten en verzekeringsgebaseerde beleggingsproducten' (PRIIP's) aanbieden, een essentieel-informatiedocument (EID) aan hun retailklanten kunnen voorleggen. Het EID is een juridisch document dat bedoeld is om investeerders te informeren over hun potentiële investering en hen in staat te stellen verschillende investeringsmogelijkheden gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Het EID moet een samenvattende risico-indicator (SRI), prestatiescenario's en kostenanalyse bevatten. Deze drie analyses zijn gebaseerd op een aantal ingewikkelde wiskundige formules.

Het Datacation team, met achtergronden in de wiskunde & econometrie, is gespecialiseerd in de PRIIP's-analyses en kan u daarom voor een scherpe prijs ondersteunen bij het opstarten van uw fonds. Kom direct in contact!Samenvattende risico indicator

Prestatiescenario's

Kosten analyse

 
 
 
E-mailen
Bellen