DATACATION
Dedicated to Data

NL | EN


Data gedreven werken

Data is dé trend van het moment en wordt gezien als het nieuwe goud. Data is overal en bijna alles wordt geregistreerd en vastgelegd waardoor je als organisatie verdrinkt in de overstroom aan data. De afgelopen jaren hebben organisaties data van hun klanten, processen en werknemers verzameld in verschillende systemen zoals CRM, HRM en WMS. Deze data heeft een variëteit aan gestructureerde en ongestructureerde formats, ongeschikt voor traditionele analyse-tools zoals Excel. Dit zorgt voor een enorme, onbenutte potentie op het gebied van innovatie. Oude businessmodellen worden uitgedaagd in dit nieuwe datatijdperk. Wij merken dat klanten graag data gedreven willen gaan werken, maar dat ze vaak niet weten waar ze moeten beginnen. Daarnaast weten klanten vaak niet wat de impact van data gedreven werken gaat zijn op hun organisatie en werknemers.

Daar biedt Datacation uitkomst. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van hidden data opportunities en het analyseren van data. Dit biedt elke organisatie de mogelijkheid om omzet te verhogen, kosten te besparen, en daarmee continu waarde te blijven creëren voor de organisatie. Ons doel is om data gedreven werken voor alle organisaties toegankelijk te maken. Dit realiseren wij aan de hand van de volgende drie stappen:Samen een data strategie ontwikkelen


Roadmap


Use cases

Om data gedreven te werk te kunnen gaan, moeten we samen eerst op zoek naar de hidden data opportunities in uw organisatie. In co-creatie ontwikkelen we een data strategie die de volgende hoofdvragen beantwoordt:

  1. Welk business probleem moet er worden opgelost?
  2. Waarom moeten we dit probleem gaan oplossen? Wat gaat het ons opleveren?
  3. Welke data hebben we nodig om onze vragen te beantwoorden?
  4. Hoe komen wij aan deze data?
  5. Hoe gaan we deze data analyseren?
  6. Welke software en hardware hebben wij hiervoor nodig?

   

Wat is het plan van aanpak? Wat moet er allemaal gaan gebeuren om uw organisatie samen data gedreven te gaan maken en hoe veel jaar verwachten wij dat dit gaat duren? Wat zijn de korte termijn en lange termijn doelstellingen?

Het Datacation team kent de nieuwste technologieën en ondersteunt u graag om samen de roadmap tot succes te maken. Kom direct in contact.

   

Het is essentieel om de organisatie en haar uitdagingen te begrijpen en vervolgens in co-creatie door te vertalen naar de juiste vragen en oplossingenDit vereist zakelijke kennis, creativiteit en een goede samenwerking met uw experts. 

Samen gaan wij op zoek naar de hidden data opportunities van uw organisatie en ontwikkelen we de juiste use cases. Het Datacation team is pas tevreden als de use cases op een correcte manier in co-creatie zijn geïmplementeerd.

 
 
 
E-mailen
Bellen