DATACATION
Dedicated to Data

NL | EN


Dashboarding

Microsoft Power BI en Tableau zijn interactieve datavisualisatie tools die organisaties helpen om datagedreven beslissingen te nemen. Beide dashboard systemen combineren data uit zowel interne als externe databronnen zoals ERP- en CRM systemen maar ook uit online databronnen zoals Google Analytics en Facebook. De gecombineerde data wordt weergegeven in een gebruiksvriendelijk dashboard waarbij de belangrijkste KPI’s worden uitgelicht. Op deze manier heeft u direct een gebruiksvriendelijk en professioneel overzicht van hoe uw bedrijf er dagelijks voorstaat. 

Het Datacation team beschikt over gecertificeerde Microsoft Power-BI experts en heeft inmiddels meer dan drie jaar ervaring met het werken in Tableau. Daarnaast hebben wij een aantal Power-BI dashboards ontwikkeld, waarvan de grootste opdracht die van ING Groep N.V. was.

Heeft u hulp nodig om uw bedrijfsprocessen te monitoren en te verbeteren in PowerBI of Tableau? Neem dan direct contact op met het Datacation team.Dashboards verminderen handmatig  en repetitief werk

Dashboards geven sneller en live inzicht in bestaande processen

Dashboards vergemakkelijken het meten van KPI's en sturen de organisatie in de juiste richting

 
 
 
E-mailen
Bellen